SpeLinnea

Världen genom fyrkantiga ögon

Mina stickade spelgrejer

6 kommentarer

Jag tänkte det vore kul att visa lite spelrelaterade grejer jag har skapat! I det här inlägget kommer jag gå igenom mina stickade saker, och i nästa kommer mina virkade spelamigurumis. Vill du veta mer om hur jag började så kolla in fliken.

Detta blev min första spelrelaterade sak jag gjorde på stickringen. Jag valde nåt enkelt att brodera på efteråt, och valet föll på otröttlige Pacman!

Nästa projekt var lite större. Jag behövde ett fodral till mitt DS lite, och vad passar bättre än ett med Zelda-tema? Jag tänkte mig något skogigt, så jag broderade grönt på det bruna och hade träknappar att stänga med. Den fina triforcen är pärlad av min kille och satte verkligen pricken över i:et.

Pon pon Patapon-armband! Polyester i svart och vitt jag limmade på.

Goombamössan.

Dessa bäbisvantar utan tumme passar en som storken nyss lämnat. Grundmönstret som jag sen mariofierade är inte mitt, utan kommer från MikeySmail från YouTube.

Du hittar instruktioner till bäbisvantarna här.Följ min blogg med bloglovin

Annonser

Författare: SpeLinnea

Spelnörd med pyssliga fingrar.

6 thoughts on “Mina stickade spelgrejer

  1. Är lite sen med att svara, eftersom jag bara precis har upptäckt din pärla till blogg. Ville bara säga att du har samlat ihop helt underbata saker här. Keep it up! :D

  2. Ååh! Jag har alltid velat göra Amigurumi! Men jag kan inte virka, bara sticka och pärla. Gud så roligt, jag älskar Zelda väskan, det är ju bara så smart att lägga ihop virkning med pärlor!

  3. goomba-mössan var ju stenhård :D Jag måste verkligen börja komma igång med att virka nördiga saker, så du får fungera som inspirationskälla ett tag ^^

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s