SpeLinnea

Världen genom fyrkantiga ögon

På äventyr i Köpenhamn

1 kommentar

För några veckor sedan firade vi tre år i Malmö. Det är en milstolpe på många sätt, framför allt för att mitt liv sedan dess har ändrats till det bättre. Trots närheten till Köpenhamn är det först nu som jag tagit mig dit. Självklart blev det att kolla in en del spelrelaterat som staden har att erbjuda.

Vi går direkt på kärnan som var Ruben & Bobby  en retrobutik med spel och leksaker från den tidiga eran. Det som gör butiken extra speciell är att det också är en frisörsalong! Här kan du klippa dig och klå rekord i spel för att få det billigare, eller bara kika in i affären av nostalgiska skäl. Oavsett vilket så är det en fantastisk liten butik, belamrad med de plastbitar och chip vi älskat genom åren. Ingen som besöker Köpenhamn bör missa den här butiken. Priserna är resonliga och Bobby själv verkade trevlig.

Det finns även en fin intervju med honom här

Därtill besökte vi det danska akvariet, där vi fick klappa hajar och krabbor. Fick också ett foto på den hemskaste filuren, där alla tv-spelsfiender spawnas från. Behold!

Vad är väl ett besök i Danmark utan att spatsera in i en Lego-affär? Även här fanns fina spelrelaterade prylar att kolla in.

Det var första men inte sista gången jag besöker Köpenhamn. Vet du någon cool spelaffär jag missade? Har du blivit klippt på Ruben & Bobby? Berätta i kommentar! :)

Annonser

Författare: SpeLinnea

Spelnörd med pyssliga fingrar.

One thought on “På äventyr i Köpenhamn

  1. Sjukt härlig butik. Den borde man absolut besöka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s