SpeLinnea

Världen genom fyrkantiga ögon

Skitspelande

Lämna en kommentar

Nöden har ingen lag brukar det heta. När det kommer till tv-spelande på hemlighuset borde det finnas en lag. Skit i att göra det!

Frenetiska fingrar pillar på mobiler och bärbara spelmaskiner dagarna i ända. När det kommer till att uträtta sina behov så slinker gärna någon form av elektronsik underhållning med in i badrummet. För många en perfekt paus till att spela något litet, för mig ett kaos av bakterier och luftburet bajs. Medan din avföring ramlar ut ur din tarm, ramlar du utför ett stup i Rayman Jungle Run. Medan du kniper av kisstrålen kniper du vinsten i Street Fighter. Medan du sprutlackerar porslinet i toaletten, sprutar du vatten i Sprinkle. Och så går det runt.

Jag har aldrig förstått det här fenomenet. Att i tiotals minuter (timmar för vissa) sitta i sin egen skitlukt och pilla med elektronik. Medan avföringsmolekyler letar sig långt bak i svalget ska man sitta och engagera sig i spel? Det går inte ihop för mig. Finns det inget ställe i hela samhället där vi kan skippa att riskera plumsa ner våra iphones och 3dsar och psps, måste underhållning finnas tillgängligt för oss till och med i bajsögonblicket? I tell you what, att skita är ett skitgöra och inget kul. Handhållen elektronik är nog så bakteriefyllt redan från början, vill du verkligen lägga till CRAP XP utöver det?

Handhållen elektronik är nog så bakteriefyllt redan från början, vill du verkligen lägga till CRAP XP utöver det?

Decennier sen pausknappens uppkomst och sekel sedan rövslevens bortfall sitter vi ändå där. Och marinerar vår elektronik i den odör som får andra att sky en som pesten. Skit i det. Lägg ifrån er elektroniken innan ni går och bajsar. Och spola direkt, tvätta händerna, rengör din konsol och fortsätta spela. För all del.

Här är förslag på vad ni kan göra istället.
– Spela mungiga
– Trumma på knäna (men tyst, för jag hatar det.)
– Röka haschish
– Bajsa
– Servera nobelmiddag

Annonser

Författare: SpeLinnea

Spelnörd med pyssliga fingrar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s