SpeLinnea

Världen genom fyrkantiga ögon

Allting vettigt jag lärt mig har jag lärt mig av kvinnor

1 kommentar

I helgen var det internationella kvinnodagen, som få eller ingen missade. Jag tänker på hur olika kvinnor har påverkat mig i mitt liv. Så jävla många positiva krafter som snurrar inom mig när jag tänker på det. Enbart varma känslor för alla kvinnor jag lärt känna, där jag tagit del av hennes historia, kunskap, vänskap eller trygghet. 

Det är svårt att skriva om detta utan att det ses som tomma ord och uppradade floskler, men jag är väldigt ärlig i mina yttranden och jag hoppas att du som läser kan ta åt dig precis det jag vill säga. Allting vettigt jag lärt mig har jag lärt mig av kvinnor. Det känns lite som ett uppvaknande att inse det. Att jag och min tid på jorden är inspirerad från allting bra som kommit från alla kvinnor jag lärt känna genom åren. Att dessa fantastiska inren har fyllt och fyller ett syfte, för mig och många andra. Och detta syfte kommer gå vidare från generation till generation, av lika och än mer kraftfyllda kvinnor.

Från botten av mitt innersta inre vill jag säga att jag älskar er, allihopa.

Från botten av mitt innersta inre vill jag säga att jag älskar er, allihopa. Alla kvinnor som kämpar, som står på barrikaden, som engagerar sig, som jobbar och sliter för oss andra. Men också alla som inte har orken kvar, som sagt fuck it, som blivit psykiskt brända, gett upp, som inte tror sig kunna. Ni är alla fantastiska och jag står bakom er till hundratio procent. Låt inget stoppa oss, och låt oss fortsätta sprida detta till varandra.

Annonser

Författare: SpeLinnea

Spelnörd med pyssliga fingrar.

One thought on “Allting vettigt jag lärt mig har jag lärt mig av kvinnor

  1. <3<3<3<3<3<3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s