SpeLinnea

Världen genom fyrkantiga ögon

LEAVE SPLATOON GIRL ALONE!!!!1

2 kommentarer

När jag i veckan googlade lite pressbilder för kommande Wii U-spelet Splatoon så hittade jag redan en del fanart. Vilket ju brukar vara väldigt kul och givande att kolla på. Dessvärre hade flera valt att tolka flickkaraktären i Splatoon på ett väldigt sexuellt sätt. I ett barnspel.

Ovan syns en reklamfilm för Splatoon och dess målgrupp är ju väldigt tydlig. Familjevänligt så det stänker (höhö) om det och färgglatt och nintendo:igt som sig bör.  Jag kan ju delvis fatta grejen om att göra något oskyldigt och förbjudet till något sexuellt lockande. Det är väl extra roligt med kopplingen till tentakelporr genom att karaktärerna kan förvandla sig till bläckfiskar. Men måste varenda jävla karaktär av kvinnligt kodad könstillhörighet bli sexualiserad? Och speciellt en flicka, ett jävla barn.

Det kan komma undanflykter i stil med att man bara gillar stilen på spelet och ville träna på att rita kroppar, men ha lite  moral i kroppen och rita en vuxen jävla person iallafall, om det nu tvunget måste ske. Ja, det är karaktärer som är skapade för ett spel till barn, men känns det verkligen rimligt ända in i hjärteroten att rita splatoon girl naken och vresande? För vems ögon skapar man den bilden? Varenda gång en kvinna är med i ett spel så kommer hon reduceras till sin kropp, och sin kropp enbart. Att finnas där redo för den manliga blicken och eviga ståfräset. ”Ammeh manliga karaktärer sexualiseras också!” Ja, i den utsträckningen att de ska spänna på kvinnokaraktären.

Jag kommer visa några fanartbilder jag hittade nedan. Inte de allra grövsta kan tilläggas, det får ni söka upp själva. Några är löjligt dåliga, men det tråkiga är att några är rätt välgjorda. Jag tycker det är jävligt trist att det är såhär. Och ingen bild hittades med Splatoon boy i liknande sexuella poser. *surprise, surprise!* Vad tror ni det beror på?

NSFW  NSFW  NSFW  NSFW  NSFW  NSFW  NSFW

771 fat_splatoon_by_secretgoombaman12345-d7n2xtn lusciousnet_inkling-splatoon-sssoni_437355665 lusciousnet_lusciousnet_e2dac0315462ac3093aedf12b7e3b0be7511_579915347 splatoon___inkling_in_a_bikini_by_lumshock-d890xj8 splatoon_sexy_player_by_chacrawarrior-d8kwg39

Annonser

Författare: SpeLinnea

Spelnörd med pyssliga fingrar.

2 thoughts on “LEAVE SPLATOON GIRL ALONE!!!!1

  1. Alltså… det här var minst sagt disturbing.

  2. Men yttrandefrihet!!! Kosntnärlig frihet!!! Yadda yadda…
    Vänta.. någon hade gjort om fightingspeltjejer så de var midnre avklädda på svampriket.. Det är CENCUR!!!

    Nu vet jag ju inte säkert.. men det finns nog med stor säkerhet personer som skulle tycka så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s