SpeLinnea

Världen genom fyrkantiga ögon

Julpyssel för nördar, alla svårighetsgrader!

1 kommentar

Jultider är pysseltider för många. Men det är inte alltid som man orkar göra något avancerat. Därför har jag sammanställt lite roligt julpyssel att göra, med olika level i engagemangs- och tidsnivå. Enjoy!

EASY – Pärlade handkontroller

Pärlor gör sig perfekt som pixlar! Och därmed också en massa härlig pixelgrafik. En enkel present i julstrumpan eller att hänga i julgranen eller fönstret med ett rött band är dessa pärlade handkontroller.


abb078e7d93a794b6f7cb376ba8d809b

Från Stephies8BitArt på Etsy.

 

MEDIUM: Pokémon-silhuettavlor.

Måste fånga fleeeer! (Helt okeeeej.) Att pynta hemmet med små minitavlor behöver ju inte vara för enbart julhelgen, men dessa var alltför söta att inte ta med. De går att göra i miljoner och ha som en girlang runt ett helt rum. Eller sätta små julmössor på silhuetterna? Jag tänker mig också att den här typen av pyssel passar bra för julkort. Pokémon finns ju i några hundra varianter, så du lär ju kunna hitta din favorit!

 

HARD:  Batman-julkrans till dörren

För den lite mer händige och verktygsrikare personen med tungan rätt i mun, en batman-krans är nånting för dig! Genom att skära ut formen och sedan linda massa bös runt, får du en skitcool krans att hänga på dörren. Eller varför inte typ Hello Kitty?

 


EXPERT:  Pepparkaks-AT-AT

Vem vill inte bränna sig på smält socker, kladda med kristyr och dessutom bygga upp en stomme för en sån här kreation? Den är fullkomligt fantastisk, och sjukt detaljerad. Nånting för den väldigt dedikerade Star Wars-fanet som dessutom gillar att skapa komplicerade ritningar och konstruktioner.  Vågar du?

Annonser

Författare: SpeLinnea

Spelnörd med pyssliga fingrar.

One thought on “Julpyssel för nördar, alla svårighetsgrader!

  1. Det är alltid kul med lite tips kring julpyssel. Inför denna julen har jag pysslat som aldrig förr och pärlorna har rullat runt på både borden och golvet här hemma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s